De makelaars stellen zich voor

woensdag 8 november 2023
Von Clermont Park 1.jpg

Bij het Von Clermont Park werken we met twee makelaarskantoren; Damen Makelaardij uit Heerlen en Limbourg Huis & Hypotheek uit Vaals. Mocht je vragen hebben over het Von Clermont Park óf je wilt alvast weten wat jouw huidige woning waard is? Neem dan contact op met één van de makelaars. Ze stellen zich hieronder graag aan je voor.

Jos Toussaint
Ik ben Jos Toussaint en ben als register makelaar/taxateur werkzaam bij Damen Makelaardij. Al geruime tijd werk ik met veel plezier aan zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten in Zuid-Limburg. Vaals als internationale gemeente in het Limburgse Heuvelland is een van de plekjes die we graag aandoen, hetzij om lekker te eten of op de wekelijkse fietstocht door het Limburgse land. Het is dan ook erg plezierig om aan dit fraaie project mee te mogen werken. Mocht je vragen hebben over de nieuwe plannen aan het Von Clermont Park neem dan gerust contact met mij op.
Jos Toussaint, T 06-53726921

Michel van Dinther
Ik ben Michel van Dinther en ben als register makelaar werkzaam bij Damen Makelaardij vanuit kantoor Heerlen. Sinds een tiental jaren werk ik met plezier aan zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten in Zuid-Limburg. In 2017 heb ik enkele maanden tijdelijk in het mooie Vaals mogen wonen, dus het is dan ook erg plezierig om aan dit fraaie project mee te mogen werken. Mocht je vragen hebben over de nieuwe plannen aan het Von Clermont Park neem dan gerust contact met mij op.

Damen Makelaardij, T 045 - 5712255.

Ruben Bleijlevens
Ondertussen 25 jaar actief in het vakgebied en run sinds 13 jaar mijn eigen makelaarskantoor, Limbourg Huis & Hyptheek, in het mooie Vaals. Gezien de, complexe, grensoverschrijdende onroerend goed markt makel ik in een nauwe samenwerking met een professioneel Duits makelaarskantoor. Zelf ben ik uiteraard sinds lange tijd ook woonachtig in dit mooie grensstadje en mag ik mij trotse Vaalsenaar noemen. Graag deel ik mijn ervaring, kennis en kunde met u bij uw aankoop van een van de mooie objecten in dit prachtige nieuwbouwplan.

Nadine Müller
Beraten, Betreuen, Begleiten im Dreiländereck.
Seit mehr als einem Jahrzehnt berate und begleite ich Kunden im Dreiländereck und stehen Ihnen kompetent und vertrauensvoll für den Ankauf Ihrer Immobilie im Von Clermont Park zur Seite. Sie vertrauen uns die wichtigste Investition ihres Lebens an. In diesem Sinne handeln wir.

Limbourg Huis & Hypotheek, T: 043 - 3112121.