Pre-sale woensdag 6 december 12.00 uur

maandag 4 december 2023
Appartementen en woningen achterzijde Von Clermont Park.jpg

Komende woensdag 6 december om 12:00 uur start de online pre-sale!

Vanaf dan is de website van het Von Clermont Park aangevuld en is er meer informatie over elke afzonderlijke woning, de appartementen en penthouses én de bouwkavels te bekijken. Je ziet bijvoorbeeld de kavel- en woonoppervlaktes, de plattegronden en de prijsindicaties.

Tijdens de pre-sale geef je jouw voorkeuren voor specifieke woningen via de website van Von Clermont Park door. De presale duurt totdat de daadwerkelijke start verkoop, in de eerste maanden van 2024, begint.

Voorkeuren doorgeven
Log in op jouw account op www.vonclermontpark.nl of als je nog geen account hebt, maak deze aan.
In je account ga ja vervolgens naar ‘Mijn woning’. Hier kun je voor de Appartementen, Kavels en/of Woningen je voorkeuren doorgeven. Klik per onderdeel dat jij wilt invullen op ‘Bijwerken’ als je dat onderdeel hebt ingevuld. 
Nu staan jouw voorkeuren in jouw account opgeslagen en heb je succesvol deelgenomen aan de pre-sale.

Heb jij je voorkeuren doorgegeven tijdens de pre-sale? Dan heb je een voordeel bij de toewijzing van de woningen tijdens de verkoop. Blijkt namelijk dat er meerdere gelijkwaardige kandidaten zijn, dan krijgen degenen die zich tijdens de pre-sale hebben ingeschreven (met de hoogste voorkeur) voorrang op degenen die hun voorkeur niet hebben aangegeven tijdens de pre-sale.