Verkoop appartementen, woningen en bouwkavels gestart

Schrijf je hier in

Wonen op Von Clermont Park

Een verrassende woonomgeving

Met Maastricht, Aken, Keulen, Luik, Hasselt en Tongeren binnen handbereik biedt Vaals haar bewoners en bezoekers een unieke geografische positie met talloze voordelen. Zeker de onmiddellijke nabijheid van Aken met het beroemde keizerlijke paleis, de Dom van Aken, de schilderachtige straatjes en de beroemde thermale baden is een groot voordeel.

Vaals zelf heeft zijn rijke erfgoed vooral te danken aan de bloeiende lakenindustrie in de 18e eeuw. Het hart van Vaals barst hierdoor van de historie, met zijn monumentale huizen en statige zakenpanden. Grotendeels met dank aan de industrieel J.A. von Clermont, naamgever van het Von Clermonthuis, het Von Clermontplein en nu dus ook van dit nieuwbouwplan.

 

Wonen op een toplocatie

Op nog geen 5 minuten lopen van het Von Clermontplein en zijn goed bezochte weekmarkt komt het nieuwbouwplan Von Clermont Park.

Een belangrijke troef van deze fonkelnieuwe woonlocatie is de ligging vlak bij de statige Maastrichterlaan, met zijn vele winkels en talloze eet- en drinkgelegenheden. Alles wat je dagelijks nodig hebt en méér ligt hier op loopafstand.

Volop faciliteiten

Vaals is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Vanuit Vaals reis je eenvoudig met de bus naar Maastricht, Heerlen en Aken. Hoewel Vaals zelf geen treinstation heeft, zijn er directe busverbindingen met de stations van Heerlen, Maastricht en Aken. Maastricht-Aachen Airport en Luik Airport liggen respectievelijk op 29 en 38 km afstand.

Talrijke fiets- en wandelgebieden ontsluiten de regio. Er is overal volop parkeergelegenheid. Oplaadpalen voor elektrische auto’s zijn er in ruime mate. Vaals maakt gebruik van middelbare scholen in de regio, basisscholen en voorzieningen voor kinderopvang zijn in het dorp zelf aanwezig. Door de nabijheid van universiteitssteden Aken en Maastricht tref je vaak studenten aan.

Impressies

Van de statige panden in het centrum, de kastelen in de buurt en de idyllische weggetjes die zich naar de omringende dorpen slingeren.

Maak hieronder kennis met al het moois dat Vaals je te bieden heeft.

Wonen aan het Von Clermont Park

Contact

Hieronder vind je hoe je in contact met ons kunt komen.

Damen Makelaardij Heerlen

  • 045 - 5712255
  • info@damen-og.nl

Limbourg Huis & Hypotheek

  • 043 - 3112121
  • icon-email.svg info@limbourgwonen.nl

Ontwikkeling van

Laudy Vastgoedontwikkeling